Stilul „Ombre”, cea mai bună tehnică de vopsire a părului. Îți va pune trăsăturile feței în evidență


Te-ai gândit la culoare mai închisă a părului pe timpul iernii? Revoluționar, știu! Însă, în ultima vreme să realizezi acest proces, de închidere a nuanței părului de una singură, nu mai este chiar așa ușor. Inovațiile în domeniul hairstyling-ului s-au îmbunătățit, totul pentru a maximiza durata nuanței pe firul de păr, iar acest lucru clar necesită mâna unui expert.

Două dintre cele mai recente exemple de închidere a nuanței părului sunt Gigi Hadid, care și-a schimbat blondul „californian” cu un „bronde” de toamnă (un amestec subtil între blond deschis și castaniu) și Jennifer Lawrence, care a purtat în timpul verii un blond platinat, schimbându-și recent nuanța într-un blond mai închis. 

gigi-hadid.jpg

Gigi Hadid

În ambele cazuri, stiliștii acestora au folosit tehnica „umbririi”, sau „ombre”, după cum este cunoscută, nu numai pentru a da senzația de volum, ci și pentru a face trecerea subtilă dintre culoarea de la rădăcină și cea de la vârful părului, evitând trecerea aceea bruscă a culorii cauzată de creșterea părului, tehnică ce, să fim serioși, a schimbat ideea de „ar trebui să îmi ascund rădăcinile nevopsite sub un fes” într-o încredere cu iz parizian. Acest stil de „fată leneșă dar chic” te ajută să dai skip la următoarele programări la coafor, culoarea devenind clar mai bună cu timpul, astfel că, poți să iți dedici timpul liber serialelor de pe Netflix, sau să „îi faci rost” de un iubit lângă care să te gudurești pe parcursul anotimpului rece. 

gigi- hadid 2.PNG

Jennifer Lawrence

Deci, dacă te-ai gândit să îți închizi nuanța părului cu câteva tonuri în această toamnă, sau iarnă, mergi înspre ideea cea mai lipsită de efort, dar totodată mișto, și alege opțiunea pentru care au optat și Gigi și Jennifer Lawrence și cere-i stilistului tău să folosească tehnica aceasta strălucitoare de umbrire. „Dacă te-ai gândit să îți deschizi culoarea naturală a părului, eu nu aș deschide-o cu mai mult de două nuanțe”, explică hairstylist-ul Matt Rez. „Pentru a evidenția culoarea, cel mai bine ar fi să nu deschidem cu mai mult de cinci nuanțe culoarea naturală a părului”, a mai spus acesta. 

Optează pentru un ombre clasic, sau rămâi la nuanța de văratică pe care ai avut-o până acum, cu vârfuri deschise și rădăcini puțin mai închise și oferăți libertate.


Comentarii Facebook