Soțul Andrei, Cătălin Măruță, despre relația cu Pro TV: ”Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare”


Cătălin Măruță, soțul Andrei, a vorbit despre cariera lui în televiziune, una dintre cele mai lungi din România ultimilor 30 de ani. 

Am învățat să spun «Niciodată să nu spui niciodată», cum este și cântecul Andrei. Cred că de 20 de ani aud că social media va înlocui televiziunea, iar de vreo 10 ani că generațiile noi gândesc altfel. Da, tehnologiile din jurul nostru se schimbă și noi ne schimbăm, dar oamenii mereu vor dori să audă povești despre alți oameni și vor dori să se conecteze cu alții prin emoții simple, sincere.

Că poveștile vor fi spuse la ora 18.00 sau la ora 15.00, că vor fi pe TV sau pe TV și online, acestea sunt detalii. Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare, dar deocamdată îmi place ceea ce fac, nu am obosit, sunt foarte bucuros să fac parte din viețile oamenilor care ne urmăresc și am de gând să fac asta și în continuare”, a declarat Cătălin Măruță pentru Pagina de Media.

Acesta a ajuns și să se certe cu unele vedete, după emisiunile pe care le-a găzduit. Un caz celebru este cel cu Alex Velea și Antonia, care nu au vrut să mai audă de Cătălin Măruță.

Au fost situații, cum să nu, de unele am spus și pe post. Nu avem niciun motiv să ne prefacem că fenomenul nu există, până la urmă suntem oameni și noi, și invitații noștri, iar supărarea de care vorbim e un sentiment firesc. La fel de firesc cum este să și depășim sau să iertăm.  Când s-au întâmplat astfel de lucruri, de obicei era vorba despre ceva ce am spus în emisiune.

Fiind în direct, se întâmplă neprevăzute. Uneori poate nu sunt replici inspirate, alteori contextul face ca o glumă nevinovată să pară o acuzație. S-a întâmplat și ca oamenii să se fi supărat dintr-un motiv pe care nu l-am înțeles niciodată. De la caz la caz, fie am abordat eu persoana care nu mai voia să vină în platou, fie cei din echipă. Mereu am încercat să aflăm care este problema și să o rezolvăm, obiectivul este ca publicul să aibă parte de toate persoanele publice”, a adăugat Cătălin Măruță.

Comentarii Facebook