Reghecampf tot mai aproape de premiul „Soțul Anului”. Prodan face noi dezvăluiri: „Alerga de la una la alta, lipsea câte 20 de minute”


Anamaria Prodan face o nouă dezvăluire despre relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a relatat un episod incredibil din anul 2020, când își serba ziua de naștere alături de fostul soț, în Dubai.

Anamaria Prodan a dezvăluit la podcastul lui Codin Maticiuc că Laurenţiu Reghecampf  părăsea foarte des sala în care se ținea petrecerea pentru a putea vorbi la telefon cu amanta sa, Corina Caciuc. 

Culmea, aceasta se afla chiar în acel moment în hotelul respectiv și, cel mai probabil, era foarte deranjată de faptul că Reghecampf își petrecea timpul alături de familia sa.

L-a pedepsit că mi-am făcut ziua de naștere! L-a pedepsit cu bani, amendă! De ziua mea, uite cum eram noi la Galliard, în Dubai, cu prietenii lângă noi și el fiert nu se simțea bine, era deranjat la stomac probabil. Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute. Restaurantul unde-mi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ținea amanta ascunsă. Și el se duce ca la preot. El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe, cu japca stătea lângă noi. ‘Bă ce are?’ El, de fapt, se ducea că era belea pe telefon. Îți dai seama ce omoruri își lua el? Dacă ți-am zis că trebuie să facem un film după viața mea?! Best-seller o să fie. O să fie senzație mondială! Cum să te gândești că la ziua soției tale, tu plătești amanta și ți-o ascunzi într-un hotel?”, a spus Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook