Proaspăt divorțat, Arpad Paszkany are o nouă iubită, mai tânără cu 24 de ani. Cum arată tânăra provocatoare, fostă ispită la Insula Iubirii- FOTO

Arpad Paszkany are o nouă iubită cu 24 de ani mai tânără

Fostul patron al CFR Cluj Arpad Paszkany, în vârstă de 52 de ani, a divorțat la finalul anului trecut de soția lui mult mai tânără Ana Maria Feher (32 de ani), după o căsnicie de șapte ani.  

După doar căteva luni, Paskany are o nouă relație, cu o femeie și mai tânără.  Antonela Pătruț are 28 de ani, este mai tânără cu 24 de ani decât miliardarul Paskany și a fost ispită la Insula Iubirii în sezonul 2022. 

Relația dintre Arpad Paskany și Antonela Pătruț (28 de ani), tocmai a fost făcută publică de aceasta din urma, care a care a publicat o fotografie cu miliardarul clujean pe rețelele sociale alături de un mesaj foarte clar: ”Iubirea mea”, a scris  Antonela Pătruț, lângă fotografia în care apare alături de Arpad Paszkany.


antonela patrut si arpad paskany.jpg

ntonela patrut 1.jpg

Antonela Pătruț, noua iubită a lui Arpad Paszkany, a fost ispită la Insula Iubirii

Antonela Pătruț a fost ispita la show-ul Insula Iubirii în sezonul din 2022. „Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială”, conform unui comunicat emis de Antena 1 la acel moment. Iar Antonela Pătruț declara: 

„Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă  îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”.

Noua iubită a lui Arpad Paszkany e pasionată de călătorii și publică poze incendiare pe rețelele de socializare. 

antonela patrut 2.jpg

Foto: Instagram Antonela Petruț

Comentarii Facebook