Duminica 21 Aprilie

”Mi-au dat lacrimile când m-au chemat la masă și am văzut” - Emoțiile prin care trece Orianda Donca, soția milionarului Donca


Orianda Donca a povestit prin ce emoții puternice trece de când soțul ei a fost arestat pentru fapte de corupție. Milionarul Călin Donca, care poza în om care a reușit pe TikTok, mai trebuie să stea în arest preventiv cel puțin până pe 17 decembrie. 

Orianda Donca, acuzată și ea în dosarul de corupție, dar lăsată în libertate pentru a se ocupa de cei cinci copii, trebuie să se descurce cum poate. Conturile familiei au fost blocate de anchetatori, astfel că femeia care trăia într-un lux de nedescris a ajuns să se împrumute cu bani de la prieteni.

Ea mai are parte și de surprize. Fetele ei i-au pregătit o surpriză și au gătit singure cina. ”Mi-au dat lacrimile când m-au chemat la masă și am văzut. Recunoscătoare pentru aceste minuni!

De multe ori mă ajută când observă și ele că am nevoie de sprijin”, a transmis Orianda Donca pe contul ei de Instagram.

Orianda deține mai multe afaceri. Ea are sală de forţă, așa că are de ce să se ocupe.

Cum a făcut avere milionarul Călin Donca

Milionarul din Brașov, Călin Donca, extrem de prezent în mediul online sau la emisiunile tv, unde se promova drept un milionar crescut prin propriile forțe, a fost reținut alături de soție, contabilă și o prietenă, pentru constituire de grup infracțional organizat. 

Călin Donca a făcut avere din afacerile cu panouri fotovoltaice şi a intrat de tânăr în top 500 cei mai bogaţi români. În ultimii ani, pe canalul de YouTube oferea sfaturi de afaceri pentru peste 50.000 de urmăritori. Pe mulţi dintre aceştia i-a convins să investească în proiectul său de monedă digitală, scrie Observator.

Spune că viaţa sa nu a fost mereu luxoasă: ”Eu am fost născut în Reşiţa, într-o garsonieră de 20 de metri pătraţi, 24 de metri pătraţi. Eram sătul de sărăcie. Mâncam în fiecare zi pâine şi ulei", povestea Călin Donca.

S-a apucat de afaceri de tânăr. A vândut asigurări, pensii private, s-a implicat în afaceri imobiliare. A susţinut şi cursuri de dezvoltare personală. Aşa şi-a întâlnit actuala soţie. Au cinci copii, toţi educaţi acasă. Unul dintre bolizii lui Donca a fost ridicat de DIICOT în urma perchezițiilor. 

Trei inculpaţi, respectiv Călin Donca, Ileana Buzatu şi Iulia Elena Dobre, au fost arestați pentru 30 de zile, iar soția lui Donca a fost eliberată pentru a avea grijă de cei cinci copii. Procurorii au fost alertați de modul în care se lăuda Donca, oriunde apuca, cu averea lui obținută într-un timp scurt și parcă din nimic.

Gruparea lui Donca este acuzată de constituire de grup infracțional organizat; evaziune fiscală de 4 milioane de lei; delapidare cu consecințe deosebit de grave - 1,6 milioane de lei; înșelăciune (Donca a creat o monedă virtuală) cu consecințe deosebit de grave - 700 de mii de dolari.

Practic, Donca ar fi înregistrat operațiuni fictive în contabilitatea unor societăți, urmărind micșorarea bazei de calcul pentru impozitul pe profit și mărirea cuantumului TVA deductibile. Prejudiciul: peste 4 milioane de lei.

Comentarii Facebook