Lorena Buhnici și-a șters contul de Facebook, după avalanșa de hate din mediul online. Cuplul Buhnici și-a învățat lecția?!


După ce internauții au criticat-o pentru felul în care ar fi atacat o femeie supraponderală care făcea o serie de poze pe plajă, Lorena Buhnici pare să-și fi șters contul de Facebook. Soția controversatului bloger George Buhnici s-a confruntat cu un val de comentarii negative din partea internauților și pentru susținerea soțului care a făcut o serie de declarații controversate în cadrul unui interviu, despre femeile cu vergeturi și „soția care arată ca o minoră”.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, în ultimele zile, George Buhnici a creat vâlvă în mediul online, după declarațiile scandaloase pe care le-a făcut la festivalul Neversea, după ce și-a exprimat nemulțumirea față de femeile cu forme rubensiene, care își etalează pe plajă trupurile pline de celulită și vergeturi, după cum a subliniat chiar jurnalistul. După ce a sărit în apărarea soțului ei, Lorena Buhnici s-a confruntat cu un val de comentarii negative din partea internauților, în special a femeilor. Acestea au criticat-o pe antreprenoare, după ce soția lui George Buhnici ar fi apostrofat o doamnă cu forme pline, în timp ce se poza, în costum de baie, pe litoralul turcesc, potrivit click.ro.

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook.

Se pare că Lorena Buhnici ar fi luat decizia radicală de a-și șterge propriul cont de Facebook. De asemenea, soția lui George Buhnici a limitat publicarea comentariilor la postările sale de pe Instagram. Se pare că adevărul doare și soția bloggerului nu mai vrea să vadă ce cred oamenii despre ea sau soțul său al cărui etalon de frumusețe sunt minorele. 

Comentarii Facebook