Limbaj suburban al lui Ilie Năstase, după scandalul cu soția: ”Fraiero, tu nu ai realizat nimic...j****ă ce eşti!


Ioana, soția lui Ilie Năstase, a anunțat că se desparte definitiv de fostul tenismen, iar acesta a luat foc. 

Ioana a mai amenințat că se desparte de Ilie Năstase, după un incident violent, dar a renunțat. Lucrurile nu s-au rezolvat, iar cuplul a avut iarăși probleme temperamentale. 

Ioana Năstase a răbufnit și a anunțat pe rețelele de socializare că va divorța.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SF RŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat

Ilie Năstase a văzut postarea și mesajele de susținere primite și a atacat dur. 

S**i p**a!”/ „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”/ „Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă j****ă ce eşti!”, sunt doar câteva dintre mesajele scriese de însuși Ilie Năstase. 

Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a replicat Ioana. 

Bruneta a șters postarea și nu mai este clar ce va face pe viitor. 

Comentarii Facebook