Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul. Antrenorul participă cu ochii vineţi la creştinarea micuţului Liam


Cu un ochi vânăt și dosar penal, Laurențiu Reghecampf își botează astăzi fiul. Un moment unic, care ar fi trebuit să aducă multă bucurie în sufletul lui Reghe, dacă această bucurie nu ar fi fost umbrită de bătaia straşnică petrecută cu două zile în urmă între el şi Anamaria Prodan.

Slujba va fi urmată de o recepție la un club exclusivist din Capitală, acolo unde, potrivit unor surse, Reghecampf a întărit paza pentru a se asigura că fosta lui soție, impresara Ana Maria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție. Ambii au interdicția de a se apropia unul de celălalt, după ce s-au luat la bătaie în plină stradă.

re.jpeg

Anamaria Prodan (49 de ani) a ieșit public pentru a explica ce i-a arătat lui Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pe telefon, în plină stradă, înainte de a se declanșa scandalul uriaș.

Agentul FIFA a mai precizat și cine a fost persoana care a filmat toată scena care a culminat cu bătaia dintre cei doi.

Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el”, a spus Anamaria Prodan, potrivit realitatea.net. 

 

Anamaria Prodan a mai spus și cum a suferit în trecut pentru a-și salva căsnicia.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei. De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum trei ani ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Comentarii Facebook