FOTO. Fundașul lui CFR Cluj, Cristi Manea, și vloggerița Irina Diaconescu s-au cununat religios! Evenimentul a fost unul restrâns


După ce în toamna anului trecut, Cristi Manea s-a căsătorit civil în secret cu Irina Deaconescu, celebra vloggeriță, a venit momentul ca cei doi să pășească în biserică. Astăzi, cei doi s-au căsătorit religios. 

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au cununat civil! La câteva luni după ce le-au făcut o surpriză de proporții familiilor lor și și-au spus „Da” în secret în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au organizat pentru această sâmbătă un eveniment de proporții.

La puțin timp de la cununia religioasă, primele imagini cu fotbalistul și influencerița au apărut deja. Evenimentul a fost unul restrâns, doar câțiva apropiați și nașii au asistat la slujba de la biserică. 

Irina a postat pe contul ei oficial de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori, un clip video special de la eveniment, dar și mai multe fotografii. Vizibil emoționați, mirii au pășit în biserică alături de nași, iar fotbalistul a făcut un gest neașteptat. Imediat cum și-a văzut nașul i-a pupat mâna în semn de respect, după cum e tradiția. 

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Cristi Manea a cunoscut-o pe Irina Deaconescu la Neversea, un festival de muzică din Constanța, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fundașul de la CFR Cluj a fost cel care a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa cine este și că e fotbalist. Ulterior, el a cerut-o în căsătorie când aceasta era însărcinată cu prima fetiță. 

Cererea a avut loc la Constanța, la malul mării. Cristi și Irina sunt într-o relație din 2019 și au doi copii împreună, Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022. 

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerilor din România și are niște cifre excelente. Tânăra originară din Bumbești Jiu are 614.000 de urmăritori pe YouTube și peste 1.100.000 de fani pe Instagram, scrie GSP.

s4.jpeg

Comentarii Facebook