Dorian Popa, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor: ,,Nu mai doresc să trec în viața mea prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă"



La 10 zile de când a fost prins de polițiștii din Ilfov drogat la volan, Dorian Popa a rupt tăcerea. 

Vedeta le-a cerut scuze fanilor dar și-a asumat vina în totaliate, numind incidentul ,,cea mai mare greșeală” din viața lui. 

„Am greșit indiscutabil. La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. 

Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție, nu mă scuz. Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.” a declarat Dorian Popa într-un filmuleț postat pe pagina sa de YouTube.

Artistul susține că nu consumase droguri în ziua în care a fost prins de polițiști, ci cu câteva zile înainte.

,,Nu sunt aici să mă ascund, recunosc, am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care după cum v-am spus, îl regret. Îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și la câteva zile după ce ai consumat[…]deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid încadrarea în lege este aceeași," a transmis Dorian Popa.

Influencerul a mărturisit că trecea printr-o perioadă dificilă, ceea ce l-ar fi impins să consume canabis pentru a se relaxa.

„Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs.

Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa declară că și-a învățat lecția după această experiență.

,,Vă dați seama că acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea și acele 10 min au fost cele în care eu mi-am învățat lecția pentru că am realizat că indiferent de rezultat pozitiv sau negativ, nu mai doresc să trec în viața mea prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă”, a mai spus Dorian Popa. 

Dorian Popa, prins la volan sub influența stupefiantelor. Cum l-au găsit polițiștii


Comentarii Facebook