Duminica 28 Aprilie

Designerul Cătălin Botezatu a relatat cum a fost la un pas să fie atacat de un rechin


Designerul Cătălin Botezatu a relatat un incident petrecut într-o vacanță, în care a fost la un pas să fie atacat de un rechin.

Vedeta a fost în vacanță în Galapagos și s-a bucurat de o croazieră pe un yacht de lux. Designerul a făcut diving și în timp ce se bălăcea a simțit rechinul lângă el, dar a scăpat fără probleme.

Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yacht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune. Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yacht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn. La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yacht și am scăpat”, a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Designerul nu se poate lăuda cu vacanțe plăcute în acest an, care este destul de aglomerat. El trebuie să se pregătească intens pentru săptămâna modei de la New York, dar și pentru cea de la Paris.

Din aceste motive, planurile unei noi vacanțe se amână spre toamnă sau iarnă.

Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă, din septembrie sunt săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva. Dar și când o fi...”, a mai spus designerul.

Comentarii Facebook