Cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween. Fiica Andreei Esca, apariție de senzație într-un costum de Catwoman


De câțiva ani ziua de Halloween a început să fie sărbătorită și în România. Vedetele s-au costumat în fel și chip pentru a sărbători Halloween-ul.  

Dorian Popa, Nicole Cherry, Elwira Petre și Alexia Eram sunt doar o parte din vedetele care au sărbătorit în avans ziua de Halloween cu o serie de fotografii și clipuri în care apar deghizați în diferite personaje, scrie unica.ro.

elwira.jpeg

Elwira Petre ca Llorona

Dorian Popa este unul dintre influencerii români care a ales să sărbătorească anul acesta Halloweenul. Artistul în vârstă de 35 de ani a ales un look mai aparte, mai exact, familia Addams. Într-un clip postat pe pagina sa de Instagram, acesta apare pe rând, în rolul lui Lurch, a lui Thing și a lui Gomez Addams.

gg.png

De asemenea, Nicole Cherry a ales să sărbătorească alături de fiica ei, Anastasia, astfel că amândouă s-au îmbrăcat în Femeia Fantastică. Însă, artista a precizat că ea s-a îmbrăcat în „Super Femeia-Mamă”.

nicole.jpeg

foto. Nicole Cherry și Anastasia 

Alexia Eram a apărut în două costumații cu care a atras aprecierile internauților. În una din imagini fiica Andreei Esca apare într-un costum de Catwoman, iar în a doua este Prințesa Peach, în timp ce Mario Fresh s-a îmbrăcat în Mario, personajul din jocul video.

alex.jpeg

alexia.jpeg

Comentarii Facebook