Cum ne îmbrăcăm la picnic?


Razele calde ale soarelui, copacii înfloriți și iarba proaspăt crescută ne îmbie să petrecem cât mai mult timp în natură. Picnicul poate fi momentul ideal să ne cunoaștem mai bine colegii în pauza de prânz sau să ne relaxăm împreună cu cei dragi. Acest moment se poate transforma oricând într-o ședință foto sau într-un filmuleț care va fi postat pe rețelele de socializare, de aceea, este foarte important să ne alegem atent ținuta.

Ținutele pentru picnic trebuie să ne reprezinte stilul, să fie în tendințe și în același timp să ne ofere confort. Fiind un moment de relaxare care poate apărea inopinat, nu trebuie să ne stresăm foarte mult cu alegerea ținutei, însă nici să mergem în echipamentul pentru sport.

Iată cum poți combina piesele din garderobă pentru a obține ținute cu stil și confortabile.

Rochii divers colorate

O rochie maxi, cu mânecă lungă este alegerea perfectă pentru o zi de primăvară. Simplă, cu volane, cu imprimeu sau uni, alege orice model preferi și combină-l cu o pereche de cizme tip cowboy sau o pereche de botine cu un toc confortabil. Dresurile groase îți vor ține de cald. Alege o culoare asortată și ia cu tine o geacă scurtă, subțire, care va completa perfect ținuta.

Rochiile tip cămașă pot fi asociate cu o geacă de blugi și o eșarfă lungă. Poartă-le cu o pereche de ghete sau cizme și o geantă încăpătoare.

Preferi rochiile scurte? Pentru picnic, alege un model lejer, evită-le pe cele cambrate. Vei arăta sexy cu o rochie roșie, scurtă, cloș, o geacă de blugi și o pereche de pantofi sport. 

stiridecluj (1).jpg

Ai nevoie de mai multă inspirație? Pe Fashion Days găsești foarte multe modele de rochii potrivite pentru această primăvară.

Fuste și bluze

Alege orice model de fustă preferi, în care te simți confortabil. Evită-le pe cele foarte scurte și strâmte. Combină cu bluze dama care îți reflectă personalitatea. Poate fi un tricou cu un mesaj inspirațional sau o bluză cu mânecă lungă. 

Un body cu mânecă lungă poate fi alegerea perfectă. Poartă-l cu o geacă scurtă, o fustă cloș și o pereche de pantofi fără toc.

stiridecluj (2).jpg

Pantaloni și salopete

Pantalonii sunt ideali pentru picnic pentru că îți oferă confort și, dacă alegi modelul potrivit, poți obține ținute creative. Evită colanții, pantalonii de trening și modelele cu talie scurtă.

Poți miza întotdeauna pe o pereche de pantaloni sau blugi cu talie înaltă. În funcție de preferințe, combină-i cu un pulover, cu o bluză sau cu o cămașă lejeră. Dacă este suficient de cald, îi poți purta și cu o bluză scurtă.

Salopetele și pantaloni culotte sunt în topul preferințelor pentru că oferă un aspect îngrijit și confortabil în același timp. Alege-i cu încredere! Și nu uita să adaugi în geantă ochelarii de soare.



Comentarii Facebook