Cine este Florian Munteanu, românul care va juca în serialul „Vikingii”: „Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav”


Florian Munteanu este un actor român în vârstă de 31, care a jucat în câteva producții de la Hollywood. De data aceasta, bărbatul va mai bifa una din marile producții din SUA, făcând parte din distribuția serialului „Vikingii”, sezonul 3, difuzat pe Netflix. 

Florian Munteanu este boxer și trăiește în Germania. A făcut performanță nu doar în sport, ci și în cinematografie. Până acum, Florin a jucat deja în producții de la Hollywood, precum „Creed 2', „Shang-Chi' și „Legenda celor zece inele'. Iar acum, la aproape patru ani de la debutul în lumea filmului, alături de Sylvester Stallone și Dolph Lundgren, pugilistul Florian Munteanu se alătură distribuției serialului „Vikingii: Valhalla”. Tânărul sportiv va apărea în sezonul 3 și va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes (secolul XI), care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit, notează protv.ro.

Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani (…) Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta”, a scris Florian Munteanu pe Instagram.

El recunoaște însă că succesul nu a apărut peste noapte, ci este rezultatul a mii de ore de muncă.

Nu ştiu dacă oricine este făcut psihic pentru treaba asta. Până la 14 ani am făcut 6-7 sporturi în acelaşi timp: fotbal, baschet, box, handbal, înot, tenis. La 14-15 ani a trebuit să decid cu ce vreau să rămân. Am decis să rămân cu handbalul şi boxul. Tatăl meu a decis să mă ducă şi la sală pentru a-mi dezvolta musculatura. Apoi am renunţat la handbal şi am rămas cu boxul şi fitnesul. De când am 18 ani, acum am 27, mă antrenez zilnic două ore. Devine ca un drog. Odată ce ai început, nu te mai poţi opri”, declara Florian în 2018, citat de viva.ro. 

Comentarii Facebook