Miercuri 24 Aprilie

Ce spun experții despre diferențele de vârstă în cupluri. Care este diferența de vârstă ideală?


Sunt multe criterii pe care oamenii le analizează atunci când vine vorba de relații, probabil cel mai comun fiind vârsta. În scopul elucidării acestui mister, oamenii au spus care este diferența de vârstă ideală între parteneri și la ce trebuie să fie atenți partenerii.

Unul dintre aspectele care pot stârni controverse atunci când vine vorba de relații este vârsta. Există persoane care preferă ca partenerul lor să fie mai apropiat de vârstă, în vreme ce alții își doresc exact opusul. 

Care este diferența de vârstă ideală dintre doi parteneri

Specialiștii au venit cu răspunsul pentru una dintre cele mai mari curiozități atunci când vine vorba despre o relație sănătoasă și fericită. În timp ce unii cred că dragostea nu are vârstă, alte persoane au păreri contrar opuse, iar acest lucru stârnește discuții.

Potrivit unor studii, specialiștii spun că diferența ideală de vârstă dintr-un cuplu, care duce la o relație fericită, este de patru ani. De asemenea, diferența ideală de ani care se învârte în jurul acestei cifre poate să fie beneficiu pentru parteneri.

Specialiștii au mai precizat că o astfel de diferență de vârstă nu garantează că partenerii se vor înțelege perfect, deoarece vârsta reprezintă un singur aspect. Într-o relație sănătoasă există și alte detalii la care oamenii trebuie acorde atenție, atunci când își aleg persoana alături de care vor să trăiască.

De semenea, acest lucru se aplică și în cazul oamenilor care se concentrează pe zodii, atunci când își caută un partener. Chiar dacă din acest punct de vedere partenerii se potrivesc, lucrurile pot merge prost din alte puncte de vedere.

Comentarii Facebook