Ce meserie are soția lui Mircea Bravo. Vloggerul s-a căsătorit în secret cu frumoasa bistrițeancă


Mircea Bravo, s-a căsătorit recent cu aleasa inimii sale, Georgiana. Cei doi au avut parte de o cununie discretă, departe de ochii curioșilor, în inima orașului Cluj-Napoca. 

După numai un an de relație, Mircea Bravo s-a convins de faptul că frumoasa Georgiana este femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul zilelor, motiv pentru care au ales să se căsătorească și să devină, oficial, o familie. Binențeles, tanti Lenuța, bunica vloggerului, nu putea lipsi de la cel mai important eveniment din viața lui Mircea Bravo. Vloggerul și iubita lui s-au căsătorit civil, iar ceremonia a fost oficiată de primarul Clujului, Emil Boc, scrie Playtech.

Georgiana Popa, soția lui Mircea Bravo, este originară din Bistrița și a urmat facultatea la Cluj-Napoca, acolo unde, în prezent, este și cadru universitar. Cei doi miri s-au cunoscut acum un an de zile, printr-o cunoștință comună, iar de atunci au rămas împreună.

Am o relație de aproape un an. Am avut înainte o relație lungă, dar înainte să încep toată treaba asta cu online-ul. La liceu și facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Părinții mei sunt foarte atenți, mă întreabă numai cum mă simt dacă mă văd cu cineva, cum sunt, cum mă înțeleg. Nu sunt genul care să întrebe când îmi vii cu nepoți. Sunt foarte cuminți cu mine.

Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, acum trei luni.

mircea.jpeg

Comentarii Facebook