Cătălin Botezatu desființează ținuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Inadmisibil!”


Președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, luni, la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a la Westminster Abbey, Londra. Carmen Iohannis s-a remarcat încă de la început prin stilul său vestimentar, însă soția președintelui a primit și numeroase critici de-a lungul timpului. 

Cătălin Botezatu a fost cel care a comentat ținuta primei doamne a României cu care a fost prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu.

funeralii.jpeg

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a adăugat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

funer 2.jpeg

Stilista primei doamne, Andreea Tincu, a fost cea care a publicat pe Facebook fotografiile cu soții Iohannis, de la dineu, respectiv înmormântare, spunând că se bucură „să fie alături” de Carmen Iohannis în astfel de momente, cu precizarea că poartă ținute create de ea. Prima doamnă a fost criticată pe Facebook din cauza zâmbetului larg deși era la o înmormântare. 

Comentarii Facebook