Calvarul prin care trece una dintre cele mai dorite bombardiere din România, după o operație estetică eșuată


Loredana Chivu, una dintre cele mai frumoase asistente TV, și-a făcut o intervenție de mărire de fese, care a mers foarte rău. 

Acum a suferit o noua intervenție la posterior, și le-a spus fanilor cum se simte

Vedeta a avut o infecție, după ce s-au folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”. Ea a suferit în total 13 operații de remediere a problemelor și a dat clinica în judecată.

Știu că nu am fost foarte activă, dar promit că revin și cu lămuriri. Cu putere și încredere în Dumnezeu o să fiu și eu mai bine decât înainte. Am trecut prin ce e mai rău și am învățat o lecție importantă pentru drumul vieții mele. Și am realizat cu adevărat care sunt oamenii care contează și mi-au fost alături. Se știu ei. Sănătate multă tuturor”, a scris Loredana Chivu pe Instagram.

Blonda a suferit o infecție la posterior și cere despăgubiri de 300.000 de euro.

Atunci au început cu adevărat operațiile pentru extragerea acestei substanțe nenorocite care mi-a distrus viața. Mi-a luat un an din viață. Încă nu sunt recuperată 100%. Trebuie să lupt pentru operația de reconstrucție, care nu știu când va fi. Medicii s-au chinuit să-mi ridice tensiunea, pentru că nu puteam să intru în operație deoarece muream.

Au reușit să o crească la 7,5. Am intrat în operație. A fost groaznic, pentru că a trebuit să repare ce au distrus alții. Au fost toate sub anestezie generală. Timp de 3 zile nu am fost așa conștientă, am stat 7 zile în spital, după au mai urmat 2 operații. Pe 30 decembrie iar s-a inflamat, s-a infectat. Am ajuns de urgență la doctorul meu căruia îi mulțumesc. M-am internat, m-au operat, pe 31 au trebuit să-mi dea drumul acasă, pentru că nu mai rămăsese nimeni în spital.

Pe 1, 2, 3, 4, 5 ianuarie mergeam la spălături în carne vie și la perfuzii zi de zi. (…) Nu puteam să mă îmbrac în pijamale. În urma acestor 3 operații am reușit cât de cât să scoatem substanța. Sunt mai bine. Cel puțin nu mai leșin. Am luat foarte multe antibiotice, am stat foarte mult pe perfuzii, internată în spital. Viața mea a fost un calvar. Ieșeam afară cu branula în mână. Încercam să fiu puternică”, a mărturisit Loredana Chivu în urmă cu câteva luni.

1b07d950c4938a60ab2bf75c335bc390.jpg

Comentarii Facebook