Bianca Drăgușanu a ajuns la spital. Vedeta a leșinat în baie. Ce s-a întâmplat?


Bianca Drăgușanu a ajuns la spital după ce a leșinat în baie. Vedeta, dintr-o dată, a acuzat o stare de rău, după care a leșinat. De asemenea, evenimentul nefericit a avut loc după ce Bianca Drăgușanu tocmai ce se întorsese dintr-un sejur la malul Mării Negre, conform Playtech.ro.

Bianca Drăgușanu a leșinat în baie. Noroc că mama ei se afla în casă. Cum s-a întâmplat totul

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor, luni, după ce a ajuns acasă dintr-un sejur pe litoral. Vedeta s-a simțit rău, după care a leșinat. Totul s-a întâmplat în baie.

Vedeta a mărturisit însă pentru impact.ro că se simte în continuare puternică, în timp ce corpul său îi transmite că nu are de ce să se teamă.

Bianca Drăgușanu a petrecut câteva ore la clinică

Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, dezvăluia Bianca Drăgușanu pe Instagram, în cursul dimineții de luni, după ce a ajuns pe perfuzii, la o clinică privată din București.

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dezvăluind că a ajuns la doctor după ce a leșinat în baie. Norocul vedetei că mama sa se afla la acel moment în casă.

Ce a simțit Bianca Drăgușanu când i s-a făcut rău

Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu doarme prea puțin

Bianca Drăgușanu a adăugat că, personal, crede că nu-i vorba despre nimic grav, ci doar despre o cădere de calciu, pe fondul oboselii strânse de-a lungul acestor zile. În plus, fosta parteneră a lui Alex Bodi recunoaște că nu doarme suficient și că este foarte activă.

Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă. După ce am ajuns acasă, am băut o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii”, a adăugat Bianca.

După acest episod nefericit, Bianca Drăgușanu și-a propus să-și impună un anume regim alimentar.

O s-o las mai moale cu cartofii prăjiți ai Sofiei. Mama îi face ei, ea nu-i termină pe toți din farfurie și îi mănânc eu. Iau vitamina C și magneziu și trebuie să mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control.

Chiar și în ziua în care mi-a fost rău, am trecut pe la atelier, dar nu am putut stat prea mult. Trebuie să ajung și la sală, nu am mai fost de câteva zile. Sunt mult prea puternică, corpul îmi transmite asta. Eu și când nu mai pot, tot mai pot”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


Comentarii Facebook