Adevărul despre vânzarea Transylvania Steakhouse, localul cu prețuri nesimțit de mari! Patronul din SUA s-a săturat de Cluj - FOTO


Transylvania Steakhouse, localul cu prețuri exagerate din Cluj-Napoca, se vinde, dar nu pentru că nu e profitabil. 

Omul de afaceri Onisim Dorneanu, cel care deține 91% din firma, a spus că el nu mai poate administra din SUA totul și că vrea să scape de local. Profitul firmei ar fi de 25.000 - 30.000 de dolari lunar. 

Da, am decis să vând restaurantul. Mi-e foarte greu să justific ca administrator și să administrez un restaurant zilnic de la capătul lumii de pe alt continent și cu un fus orar total diferit.

Sincer, de m-aş muta în România nu l-aș vinde niciodată, pentru ca restaurantul e foarte profitabil, dar eu mă simt copleșit de aici din America să îl manageriez.

Plus ca eu mai am alte 11 afaceri ce îmi cer zilnic aceleași cerințe de management.  Horeca este un business unde trebuie să fii foarte implicat, iar la câte hârtii trebuie făcute zilnic, este chiar un full time job.

Restaurantul este un business perfect pentru cineva ce locuiește în România. Dacă îl aveam, aici, în Chicago era foarte ușor să pot trece zilnic, să pot fi implicat mai mult cu furnizorii și relații cu clienți la nivelul unde ei văd ca îmi dau interesul.

Vă pot spune ca e greu să găsești pe cineva care își da silința așa de mult ca un patron.  Lipsa de forță de muncă este o altă problemă cu care mă confrunt aici de la distanță”, a spus Dorneanu, conform Cluj24.ro.

Acesta a spus că politicianul Avram Gal are numai 9% din afacere și era cel care posta pe social media clipuri.

Știri de Cluj a scris zilele trecute despre vânzarea restaurantului, iar Avram Gal a precizat că el vrea să cumpere acțiunile. Ei bine, Dorneanu nu a precizat nimic despre vreo ofertă venită de la Gal, semn că lucrurile nu stau chiar așa.

Comentarii Facebook