Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare și l-a rănit grav pe regizor


Un accident rar întâlnit s-a produs pe platourile de filmare ale producției ”Rust”, unde Alec Baldwin a împușcat o femeie și l-a rănit grav pe regizor. Primele imagini surprinse cu marele actor îl arată devastat de cele întâmplate. 

Două imagini au fost postate pe Twitter de către jurnalistul CBS Rick Folbaum. În una din fotografii, actorul vorbește la telefon, iar pe chip i se poate citi groaza, anunță DIGI 24.

În a doua imagine postată, Alec Baldwin stă aplecat și se sprijină cu mâinile de genunchi.

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă pe directoarea de imagine şi l-a rănit pe regizorul filmului, în timpul unei scene din statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările" pentru lungmetrajul "Rust", a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

Halyna Hutchins a fost dusă cu un elicopter, dar nu a mai putut fi salvată.

Regizorul filmului "Rust", Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă. Pistolul folosit era unul de recuzită, care ar fi trebuit să aibă gloanţe oarbe.

Alec Baldwin a fost interogat, dar a plecat liber de la secția de poliție, a precizat Juan Rios, purtător de cuvânt al şerifului din Santa Fe.

Biroul şerifului local a anunţat că incidentul părea să fie asociat unei arme de foc utilizate ca recuzită pe platoul de filmare şi că ”anchetatorii încearcă să afle tipul de proiectil care a fost tras” şi circumstanţele în care s-a produs acest accident.

Comentarii Facebook