Irinel Columbeanu neagă că are o relație cu o elevă clujeancă



Celebrul om de afaceri Irinel Columbeanu neagă afirmațiile apărute în presă, că ar avea o relație cu o elevă de clasa a XII-a din Cluj-Napoca.

Columbeanu a recunoscut într-un interviu la Pro TV că o cunoaște pe Alexandra Hodiș, elevă în clasa a XII-a într-un liceu din Cluj-Napoca și model în cadrul agenției lui Matei Miko, nașul de cununie al afaceristului, însă a negat orice presupusă relație cu aceasta.

"Ne-am cunoscut asta-vara, unde am petrecut eu si fiica mea o buna parte din vara, pe litoral. Alexandra era si ea acolo impreuna cu mai multe manechine de la agentia domnului Miko si se juca, e adevarat nu numai ea, cu Mateias, fiul lui Matei. Practic, cred ca Irina a cunoscut-o inainte sa o cunosc eu. Am fost vazuti impreuna la o masa de 8 persoane, la o petrecere. N-am mers impreuna, eu de fapt am vrut sa stau la o alta masa, dar in ultima secunda am fost pus sa stau la masa cu Matei si cu fotomodelele, printre care si ea. N-a existat nicio relatie. N-a existat niciun inel, logodna, cerere in casatorie", a spus Irinel Columbeanu.

Tânăra clujeancă a negat și ea presupusele zvonuri apărute în presa mondenă.

"Nu m-am mutat cu liceul si nici nu am de gand sa fac asta. Irinel este o cunostinta pentru mine, l-am cunoscut la evenimente. Sunt manechin aici, in Cluj. Nu este nimic adevarat din ce s-a zis. Ma descurc singura, nu am avut o relatie cu el. Cel mult suntem amici. Eu am ramas socata de tot ce s-a scris in presa. Eu acum am alte prioritati, invat pentru BAC, pentru Olimpiade", a declarat Alexandra, la emisiunea Agentul VIP.

Comentarii Facebook