Google îți va folosi numele în scopuri publicitare. Vezi de când se va întâmpla asta


Motorul de căutare Google are în plan ca începând cu data de 11 noiembrie să folosească datele personale ale utilizatorilor în scopuri comerciale.

Conform sursei citate, Google va folosi numele şi fotografiile internauţilor şi comentariile făcute de aceştia la anumite produse în scopuri publicitare şi comerciale, informează dailymail.co.uk.

Din 11 noiembrie Google ca schimba termenii și condițiile de utilizare, dar modificările sale îi vor afecta pe utilizatorii rețelei de socializare Google +.

Comentariile utilizatorilor privind restaurantele, magazinele, sau chiar conținutul media achiziționat de pe Google Play vor fi folosite în reclamele prezentate prietenilor cu care userii rețelei au legătură.

"Dacă aveţi un Cont Google, este posibil să afişăm Numele profilului, Fotografia de profil şi acţiunile dvs. pe care le întreprindeţi în cadrul Google sau în cadrul aplicaţiilor terţă parte conectate la Contul Google (de exemplu, +1rile, recenziile pe care le scrieţi şi comentariile pe care le postaţi) în Serviciile noastre, inclusiv să le afişăm în anunţuri sau în alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceţi pentru a limita setările de distribuţie sau de vizibilitate din Contul Google. De exemplu, puteţi configura setările, astfel încât numele şi fotografia dvs. să nu apară într-un anunţ", se spune în textul postat pe pagina în limba română a Google.

Comentarii Facebook