Zbor Cluj - Frankfurt la preț foarte bun. De când va fi operațională ruta? VIDEO

 

Clujul va fi legat direct de Frankfurt, cel mai mare hub Lufthansa, de unde pasagerii vor avea acces la 174 de destinații din 71 de țări.

 

Din 29 octombrie, pentru prima dată, Lufthansa va avea zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât și din Timișoara. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen, iar acum vor fi conectate și cu marele hub Lufthansa, cel de la Frankfurt. 

 

Cele două zboruri vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190, care le oferă pasagerilor 100 de locuri la clasa Businees, dar și la clasa Economy. 

 

În acest an, Lufthansa își crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group. ”Cluj-Napoca va fi conectat direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din acest oraș având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea. Prin extinderea și investiții pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicația pentru România, o țară cu dezvoltare solidă și continuă cu multe oportunități pentru mediul de afaceri”, a mai spus Antonio Tassone.

 

Cu nouă nouă ani in urmă Lufthansa a deschis ruta Cluj-Munchen, care a avut de atunci un mare succes. În 2016, am avut în jur de 200.000 de pasageri care au călătorit în regiune. Ca urmare a cererii ridicate de zboruri către Germania și în afara acesteia, suntem acum capabili să oferim pasagerilor noștri un nou zbor către cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt. Astăzi, suntem foarte încântați să inauguram zborul de la Cluj la Frankfurt. Cu acest nou traseu, clienților noștri li se vor oferi mai multe conexiuni, mai multe frecvențe și mai mult acces la destinații din întreaga lume. Având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge cu ușurință în mai multe destinații intercontinentale, cum ar fi Cape Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro”, a declarat Peter Pullem, Director Regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est

 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Cluj, a declarat că deschiderea acestor zboruri directe între Cluj-Napoca și Frankfurt vor permite pasagerilor ”care călătoresc din Statele Unite și Canada să aibă o conexiune facilă spre Cluj-Napoca. Avem convingerea că acest nou zbor va deveni foarte popular printre preferințele pasagerilor noștri, ceea ce va maximiza potențialul turistic și de business al întregii Transilvanii”.

 

Oferta specială pentru acest zbor pornește de la 149 de euro dus-întors. 

 

Prin intermediul acestor noi zboruri săptămânale, Lufthansa Group își consolidează poziția de leader în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS ajungând astfel la 194 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich.

Comentarii Facebook