Wizz Air va opera zboruri spre Malta şi Nisa începând din sezonul de vară al anului 2022

 

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță lansarea noilor zboruri regulate către Malta şi Nisa, două destinații extrem de solicitate de pasageri, operate de către compania aeriană Wizz Air, începând din sezonul de vară 2022. Cele două rute mult aşteptate care au mai fost operate în trecut de pe Aeroportul Internaţional Cluj, vor oferi pasagerilor acces către destinații atractive de vacanță.

Zborurile spre Malta vor fi operate din 28 martie 2022, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Malta, insula situată în mijlocul Mării Mediterane, reprezintă un amalgam de istorie, tradiţii şi cosmopolitism. În anul 2019 peste 2,7 milioane de oameni au vizitat Malta, bucurându-se de peisajele spectaculoase, vegetaţia luxuriantă şi de mâncărurile tradiţionale. 

Zborurile spre Nisa vor debuta din 1 august 2022, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Nisa, frumosul oraş de pe Riviera Franceză este al 5-lea oraş ca mărime al Franţei, fiind considerat capitala Coastei de Azur şi reprezintă una dintre cele mai stralucitoare destinatii de vacanţă de pe continent. 

În cei peste 14 ani de operaţiuni de succes pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană Wizz Air a căutat în permanenţă să îşi extindă reţeaua de rute şi să ofere oportunităţi de călătorie la preţuri accesibile pentru pasageri, iar aceste noi zboruri spre Malta şi Nisa vor acompania în 2022 alte oferte de vacanţă precum zborurile spre: Abu Dhabi, Alicante, Bari, Mykonos, Zakynthos, Creta-Chania şi Palma de Mallorca. 

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al  Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, a transmis următoarele: ”Suntem entuziasmați să anunțăm aceste noi destinații de vacanță, Malta şi Nisa care vor fi operate începând din sezonul de vară al anului 2022, de  pe Aeroportul Internațional Cluj. Conectivitatea extinsă pe care o oferă aceste două noi opţiuni de călătorie de pe aeroport, va contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie”.

Directorul General al Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat la rândul său: ”Aeroportul Internațional Cluj rămâne un motor de dezvoltare al regiunii şi în perioada pe care o traversăm, iar eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt astăzi concretizate prin cele 2 rute noi anunţate pentru anul 2022. Zborurile directe spre Nisa reprezintă feed-back-ul nostru în urma numeroaselor solicitări din partea comunităţilor de români din această zonă.

Totodată, le mulţumim pe această cale tuturor pasagerilor şi partenerilor  care ne-au susţinut în aceşti ani grei şi le dorim un An Nou Fericit, cu cât mai multe zboruri de pe aeroportul clujean”. 

Demn de menţionat este şi faptul că, Aeroportul Internaţional Cluj a obţinut recent cel de-al 4-lea premiu important pentru anul 2021, respectiv Diploma de excelenţă în afaceri, acordată de Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, aeroportul clasându-se pe locul I în domeniul de activitate Servicii, la categoria Întreprinderi mari.

Malta.jpg

Foto: Malta

Anul acesta Aeroportul Internațional Cluj a mai obținut distincția ATN Corporate Awards, acordată de o prestigioasă publicație de știri din domeniul transportului aerian, premiul pentru cel mai bun aeroport din Europa, la categoria sub 5 milioane de pasageri, acordat de ACI Europe şi premiul pentru cel mai bun aeroport din ţară la categoria „amabilitatea personalului”, acordat de Vola.ro.

Aceste premii sunt o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a oferi pasagerilor și colaboratorilor aeroportului servicii de cea mai bună calitate, indiferent de perioada pe care o traversăm.

1.Nisa.jpg

Foto: Nisa

Comentarii Facebook