Wizz Air a UITAT de călătorii ce veneau la Cluj pe aeroportul Luton - VIDEO

 

Zeci de pasageri sunt blocaţi pe aeroportul Luton din Londra, după ce zborurile spre Cluj a fost anulate sâmbătă și duminică.

 

Zborul din data de 10 nov 2018, ora 20.00, spre Cluj-Napoca încă nu a decolat. Oamenii sunt epuizaţi, nu a venit nimeni de la Wizz să-i întrebe dacă vor măcar apă. Zborul de azi, 11 nov, ora 12.30, Cluj-Napoca aceeaşi situaţie. Nu vor să ne asigure transportul la hotel şi înapoi. Reprezentanţii de la Wizz nu sunt de găsit”, ne-a scris un cititor.

 

Site-ul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj arată că și astăzi zborurile au probleme din cauza ceții și că zborul de duminică nu a aterizat.

 

Dorin Ferenț, pasager: ”Primul zbor anulat a fost cel de sâmbătă seara de la ora 20.00. Al doilea, cel de duminică de la ora 12.30. Duminică după-amiază a sosit o singură aeronavă, și cred că și-au dat seama că nu încap passagerii din două aeronave și până la urmă n-a mai plecat nimeni. Acum se pare că au sosit două aeronave, ne dau bilete noi, dar nu e nimeni să ne explice la ce oră vom pleca, e o incertitudine foarte mare”.

 

Conform Digi 24, un alt pasager a descris: ”Zborul w63306 care trebuia să plece din Luton în direcția Cluj Napoca a fost anulat. Ca pasager, nu am primit nici o informație, decât la ora 16 când am fost scoși de la poarta de îmbarcare înapoi spre check-in (ba se spunea că o pasăre a intrat în motor, ba că e ceață la Cluj). Au urmat ore de coadă, timp în care nu s-au oferit băuturi sau mâncare. Am fost informați rând pe rând că zborul va pleca cel devreme mâine dimineață, însă nu am primit alte bilete ci doar ni s-a spus să revenim în jurul orei 4 dimineața. Ni s-a oferit fie un voucher de 20 lire sau hotel, însă agentul, la ora 9 seara, nu știa dacă și când se va oferi hotel. El ne spune că mai bine ar fi să luăm voucher-ul că și așa expiră la finele zilei. Ni s-a spus direct că mai bine ar fi să rezervăm noi hotel (ziceau că îl decontează Wizz ulterior) și că de transfer nu poate fi vorba, că ei nu pot acoperi asta. Confuzia și lipsa de informații a dus la așteptări lungi în aeroport, multă frustrare, majoritatea ajungând să doarmă pe jos. Nici la ora asta (2 dimineața) nu știm nimic despre viitorul zbor. Niciun reprezentant Wizz nu a fost prezent, doar personalul aeroportului”.



Comentarii Facebook