Miercuri 24 Aprilie

Wizz Air a lansat un cadou SURPRIZĂ pentru clienți

 

Wizz Air a lansat un voucher cadou pentru clienții companiei aeriene, voucher care poate fi folosit la achiziţia oricărui zbor.

 

Voucherul cadou de Crăciun poate fi personalizat și apoi va fi livrat direct pe mail destinatarului. Sunt disponibile vouchere cu valorile de €25 şi €50, putând fi folosite la achiziţia biletelor de avion sau serviciilor adiţionale oferite de Wizz Air.

 

Purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a declarat că: ”Wizz Air crede în ideea de a aduce oamenii mai aproape, ce cadou mai bun poate fi dăruit celor dragi decât alegerea de a vă vizita sau de a merge împreună într-o nouă destinaţie. Ne-am săturat să vedem feţele triste ale celor care primesc şosete de lână sau ciocolată ieftină. Noile vouchere cadou Wizz Air sunt disponibile pe wizzair.com şi pot fi achiziţionate de acasă şi folosite online. Anul acesta nu mai este nevoie să pierdeţi timp în magazinele aglomerate. Magia oferiri cadourilor poate fi magia zborului. Chiar şi eu îmi voi elibera renii şi voi alege în schimb Wizz Air”.

 

Compania Wizz Air a inaugurat la finalul lunii noiembrie zborul de la Cluj-Napoca la Tel Aviv, care va fi operat de două ori pe săptămână, miercuri şi duminică.

 

Cursă Cluj-Napoca - Tel Aviv inaugurată de WIZZ AIR. Ce program va avea

Comentarii Facebook