Vinerea Neagra in Romania: Vezi cele mai "tari" reduceri din magazinele online din Romania


Vinerea Neagra, sau Black Friday asa cum este cunoscuta in SUA, a fost importata si in Romania de magazinele online. Vinerea neagra deschide sezonul cumparaturilor iarna.

Magazinele online se straduiesc sa vina cu oferte care mai de care mai interesante.

KOYOS.RO - Magazinul online ofera vineri reduceri semnificative cu ocazia Black Friday. Reducerile sunt aplicate la peste 100 de produse. Produsele marcate cu "K" beneficiaza de livrare gratuita in Bucuresti sau in tara.Spre exemplu un aparat foto digital are o reducere de 100 de lei.

EMAG.RO - a lansat "Ziua cu cele mai multe reduceri din an". Magazinul online ofera reduceri de pana la 80%. Reducerea pentru un laptop este de 400 de lei, un monitor de 101 cm are pretul redus cu 800 de lei.

PCGARAGE.RO - anunta discount-uri valorice de pana la 3.000 de lei la toate categoriile de produse. Promotia se desfasoara in perioada 25-27 noiembrie.

EVOMAG.RO - Clientii magazinului online EvoMAG vor beneficia, vineri, de reduceri de pana la 50% la zeci de produse. Sunt anuntate reduceri naucitoare. Puteti cumpara, spre exemplu, aparate foto, cu o reducere de 60%, scrie realitatea.net.

Numele de "Black Friday" provine din Philadelphia, fiind folosit pentru a descrie traficul extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei.

Comentarii Facebook