Miercuri 30 Noiembrie

Vești proaste pentru români! Ieftinirea medicamentelor a fost amânată până anul viitorCu doar o zi după demisiile miniștrilor din cadrul cabinetului Grindeanu, în Monitorul oficial a apărut un ordin semnat de ministrul Florian Bodog, prin care se anunță că ieftinirea medicamentelor eliberate pe rețete compensate se amână până la 1 ianuarie 2018.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog a amânat ieftinirea medicamentelor compensate, printr-un ordin publicat în Monitorul Oficial pe 16 iunie, la o zi după ce aceasta a demisionat, potrivit realitatea.net.

Ieftinirea medicamentelor compensate se amână până pe data de 1 ianuarie 2018.

"La intrarea în vigoare a prezentului ordin, preţurile maximale ale medicamentelor autorizare de punere pe piaţa şi preţurile de referinţă generice/biosimilare aprobate în Canamed rămân valabile până la publicarea ordinului de aprobare a preţurilor calculate în urma corecţiei anuale, dar nu mai mult de 1 ianuarie 2018, cu excepţia cazului când preţul se modifică ca urmare a actualizării", se arată în ordinul de ministru publicat în Monitorul Oficial.

Comentarii Facebook