Marti 7 Februarie

Veste bună de la Aeroportul Cluj! O nouă aeronavă va fi relocată la Cluj pentru noi zboruri


A șaptea aeronavă a companiei Wizz Air va fi relocată la baza de pe Aeroportul Internațional Cluj, pentru noile zboruri.

Este vorba despre noua aeronavă Airbus A321ceo, care va ajunge la Cluj începutul lunii august. La baza de pe Aeroportul din Cluj, compania maghiară va avea șapte aeronave.

Astfel, vor fi lansate trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia, și Napoli și Torino, în Italia, precum și creșterea frecvențelor pentru alte 10 rute. Aceste suplimentări recente ale programului de zbor permit Wizz Air să ofere servicii la tarife ultra-reduse de pe Aeroportul Internațional Cluj. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil cu tarife începând de la 99 RON.

Pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino vor deveni operaționale din 3 august, în zilele de miercuri și duminică. Toate cele trei destinații noi către frumoasele țări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanțele de familie și evadările din timpul sezonului estival, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viață și experiențe memorabile.

Odată cu cele șapte aeronave de la baza din Cluj-Napoca și noile rute care suplimentează rețeaua din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Acest lucru reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Compania aeriană continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie, lucru dovedit în continuare de celelalte 10 rute care vor crește în frecvență în această vară.

Pe lângă rutele către noile destinații, Wizz Air anunță că frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais va crește cu trei zboruri, la nouă zboruri pe săptămână. Rutele către Barcelona și Bruxelles-Charleroi vor crește cu câte două zboruri suplimentare, la șapte zboruri pe săptămână. Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg, Memmingen și Chania vor crește toate cu un zbor pe săptămână. Prin intermediul acestor rute noi dar și al celor existente, locuitorii din Cluj-Napoca și cei din zonele limitrofe vor putea călători convenabil către cele mai interesante destinații din Europa.

NOILE DESTINAȚII WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA, ROMÂNIA


RUTĂ

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA

Cluj-Napoca – Corfu

marți, sâmbătă

2 august

19,99 EUR / 99 RON

Cluj-Napoca – Napoli

miercuri, duminică

3 august

19,99 EUR / 99 RON

Cluj-Napoca – Torino

miercuri, duminică

3 august

19,99 EUR / 99 RONDESTINAȚIILE EXISTENTE CU FRECVENȚE CRESCUTE DIN CLUJ-NAPOCA


RUTĂ

NUMĂRUL VECHI AL FRECVENȚELOR

NUMĂRUL ACTUALIZAT AL FRECVENȚELOR

Cluj-Napoca – Paris-Beauvais

6

9

Cluj-Napoca – Barcelona

5

7

Cluj-Napoca – Bruxelles-Charleroi

5

7

Cluj-Napoca – Malaga

2

3

Cluj-Napoca – Madrid

5

6

Cluj-Napoca – Tel-Aviv

2

3

Cluj-Napoca – Doncaster-Sheffield

2

3

Cluj-Napoca – Basel-Mulhouse-Freiburg

3

4

Cluj-Napoca – Memmingen

2

3

Cluj-Napoca – Chania

1

2

Comentarii Facebook