Val uriaș de concedieri în IT-ul clujean. Un angajat susține că sute de angajați Gameloft vor rămâne fără job. Compania confirmă închiderea sediului

UPDATE ora 14.00

Compania confirmă închiderea sediului de la Cluj. În jurul orei 14.00, după apariția informației de închidere și disponibilizare a peste 200 de angajați ai sediului Gameloft din Cluj-Napoca, reprezentanții companiei au trimis un comunicat în care au precizat că informația este corectă și sediul de la Cluj se închide, iar numărul de angajați care vor fi concediați este de 136. 


”La nivel de companie trebuie să reevaluăm în mod constant capacitățile noastre de producție. După o analiză atentă și răspunzând condițiilor unei piete în continuă schimbare, a devenit necesar să implementăm o reducere a forței de muncă. Din păcate, acest lucru ne aduce în situația de a închide punctul nostru de lucru din Cluj și de a ne despărți de cei 136 de angajați.
Această decizie nu a fost una ușoară și înțelegem impactul pe care îl are asupra angajaților afectați. Vom lucra alături de ei, de la caz la caz, pentru a găsi cea mai bună modalitate de a gestiona situația.
Multumesc,
Alexandru Ticaloiu
PR & Communication Manager - Gameloft Romania”

Știrea inițială


Un val uriaș de concedieri din industria IT clujeană este anunțat peste foarte puțin că se va produce. Astfel un angajat al companiei Gameloft a trimis o scrisoare prin care anunță că în cursul zilei de 13 mai 2024 a fost organizată o ședință internă în cadrul companiei Gameloft. În cadrul acesteia angajații au fost anunțați că în 10 iunie vor primi preavizele, iar ultima zi de lucru va fi 10 iulie 2024, deoarece compania îsi va opri activitatea la Cluj. Informația nu au fost încă confirmată de reprezentanții companiei, anunță Doru Șupeală


Buna ziua, 

In calitate de angajat la firma Gameloft Cluj, am vrut doar sa va dau de stire ca pe data 13 Mai 2024, in urma unul meeting intern cu toti angajatii de la studioul din Cluj-Napoca, am fost anuntati ca studioul se va inchide definitiv, la decizia sediului central si Vivendi. 

Pe data de 10 Iunie vom primi preavizele, iar pe data de 10 Iulie va fi ultima zi de lucru pentru 200+ angajati. 

Puteti contacta si Gameloft Cluj pentru a confirma informatiile. 

Va scriu acest articol deoarece pentru multi o sa fie foarte greu sa ne gasim joburi, din moment ce acum 1 an s-au facut angajari masive si multi nici macar 1 an nu au in firma. Meritam ca celelalte companii sa stie ca nu plecam de buna voie, ci studioul se inchide. 

Multumesc mult, 

Un angajat Gameloft. 

Informația nu a fost încă confirmată de către reprezentanții companiei Gameloft. 


Compania apare și pe Google ca fiind închisă definitiv: 

closed.jpeg

Comentarii Facebook