Unul dintre cei mai mari furnizori de catering a venit acum și la Cluj. Vezi ce îți poți comanda (P)



Compania UNCLE VIC; unul dintre cei mai mari furnizori de caternig, și-a deschis porțile și la Cluj, începând cu data de 1 decembrie.

Cei de la UNCLE VIC delivery declară că au intrat pe piața din Cluj cu o gamă diversificată de produse, precum pizza, paste, ciorbe, preparate din pui, porc, vită, salate, deserturi, băuturi, țigari etc.

Dorim sa oferim clujenilor un meniu diversificat, inclusiv produse gen tigari sau bere, în așa fel încat, cel ce ne sună să aibă la dispoziție inclusiv comanda de accesorii, atât de necesară, dar ignorată de mulți furnizori de catering. Cu o bucătărie ultra modernă, compusă din utilaje din inox alimentar de ultimă generație și un spațiu generos de aproximativ 200 metri pătrați, sperăm să oferim cele mai bune servicii de pe piață.Nu în ultimul rând suntem deschiși la contracte de catering cu fabrici, birouri, centre de afaceri etc, mai mici sau mai mari. Pentru noi contează clientul, pentru că el e piesa principală a afacerii noastre”, au declarat reprezentanții companiei de catering.

De asemenea, cei de la UNCLE VIC delivery au implementat sistemul de verificare a comenzilor prin înregistrarea tuturor aplelurilor în scopul reducerii erorilor umane.

Meniul poate fi consultat pe unclevic.ro sau sunând la 0264599999, 0231519999, 07UNCLEVIC, 0755519999

Comentarii Facebook