Un „rechin” imobiliar din Alba se mută la Cluj. A cumpărat terenul unei fabrici de medicamente ca să construiască un mall


Omul de afaceri Raul Ciurtin, ajunge pe piața imobiliară din Cluj. Businessman-ul a investit într-o fabrică de medicamente. Hexagon Retail Properties, controlat de acesta împreună cu familia Dobra și Florin Mariș, a cumpărat ultima fabrică GSK din România, pe terenul căreia intenționează să ridice un mall. 

„Va fi o reconversie a fabricii. În principal vom dezvolta acolo un spaţiu pentru retaileri. Va fi o demolare parţială şi o extindere“, a explicat Florin Mariş, CEO Hexagon, pentru Ziarul Financiar. 

Pentru Hexagon, achiziția la finele anului 2021 a imobilului din Cluj-Napoca deținut de Ferrosan, a fost motivată în primul rând de intenția de diversificare a investițiilor prin dezvoltarea în cadrul grupului a componentei de retail. Avem în vedere asigurarea dezvoltării unui format de retail axat pe oferirea unui mix de servicii și facilități personalizat zonelor rezidențiale care sunt în expansiune în proximitate“, a declarat Florin Mariș, pentru economica.net.

Raul Ciurtin este unul dintre cei mai importanți antreprenori din Alba, care a deținut Albalact. Ulterior, acesta s-a implicat în proiecte imobiliare de anvergură. Recent, s-a vorbit despre o altă investiție a companiilor controlate de Ciurtin la Cluj, acesta ar fi cumpărat un centru de eve­nimente şi un hotel de cinci stele în care investeşte 10 milioane de euro.

Exact ce lipsea pe Calea Turzii! Apare un mall pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din oraș

Comentarii Facebook