Emil Boc e șocat de ce facturi de gaz i-au venit: Aoleu! Ce e cu factura asta?


Primarul Emil Boc a spus că a fost șocat de facturile mari care i-au venit la încălzire la casa de vacanta din satul Campenesti. Daca la apartamentul din Zorilor facturile sunt rezonabile, la casa de vacanta par a fi nejustificate. 

La Electrica, am avut 140 de lei, iar acum mi-a venit factura de 170 de lei sau ceva de genul acesta. La gaz aveam în jur de 180 de lei, iar acum puțin peste 200 de lei”, a spus Emil Boc, care încă nu a primit factura de gaz la apartamentul din Zorilor. ”Cred că am avut și o compensare, să vedem factura pe ianuarie, atunci va fi momentul adevărului”, a mai spus primarul Clujului, la ZIUA LIVE.

Acesta a spus că la casa de vacanță din satul Câmpenești, comuna Apahida, facturile l-au uimit. 

Aoleu! Acolo am stat doar vreo trei-patru zile, de sărbători, iar factura la gaz a fost de 200 de lei. Mi-am zis: bă, fratele meu, ce e cu factura asta? Nu știu de unde prețurile astea pe acolo. Și nu știu de ce a fost așa de mare, poate și acolo va fi o compensare, n-aș vrea să greșesc. Voi vedea după ce se vor face ajustările astea în factura de pe luna ianuarie”, a spus Emil Boc. 

Fostul premier Florin Cîțu spunea în octombrie 2021 că vom simți în curând că trăim mai bine

Fostul premier Florin Cîțu spunea în octombrie 2021 că românii vor simți în curând că trăiesc mai bine.

Deja am început să arătăm din măsurile pe care vrem să le luăm în perioada următoare: salariul minim este de deja o decizie să crească cu 11% pentru anul viitor, am venit cu acele măsuri de amânare a plății facturilor și vom mai avea câteva măsuri prin care să reducem povara asupra cetățenilor. Vom discuta despre salarii, pensii și alocații la construcția bugetului, dar lucrurile arată bine”, a fost răspunsul premierului interimar.

Agențiile de rating erau îngrijorate.

Eu înţeleg îngrijorarea agenţiilor de rating, am discutat despre acest lucru. Foarte mici şanse să vedem un derapaj datorită acestei crize politice, pentru că bugetele sunt făcute, cheltuielile sunt făcute, sunt deja în buget, nu ar exista. Doar un guvern nou şi dacă cumva România ar intra pe mâna populiştilor, a demagogilor, care 30 de ani au promis reforme şi nu au făcut, atunci am avea o problemă, pentru că ar putea să schimbe politicile pe care le-am adoptat. Deci, în acest moment, nu există acest risc”, mai spunea Florin Cîţu, care s-a comparat cu Superman.

Comentarii Facebook