Un clujean a cumpărat plasă sudată și susține că angajații l-ar fi indus în eroare

 

UPDATE

Reprezentanții depozitului susțin că soția clujeanului s-a prezentat la sediul firmei pentru explicații, vineri, 12 octombrie, și a acceptat ceea ce i s-a spus. În plus, s-a făcut o anchetă în cadrul firmei și s-a stabilit că angajații nu au indus pe nimeni în eroare.

-------------------------- 

Un clujean care își face o construcție reclamă faptul că angajații de la un depozit l-ar fi indus în eroare.

Am fost sa cumpar in data de 19 septembrie, de la magazinul din Cluj plasa sudata standard (adica grosime de 8 mm, si ochiuri de 10 cm x 10 cm), cei care vand in fata nu mi-au zis ca ei nu mai tin plasa standard de mult, ci m-au mintit ca s-au schimbat matritele la fabrica si au zis ca ceea pe care o au este tot standard.

Asadar eu i-am crezut si am cumparat-o pe ceea pe care o aveau, ca sa aflu zilele acestea de la inginer (din pacate inginerul a venit să-i verifice saptămâna trecuta pe muncitorii cum au lucrat) ca de fapt este plasa Eco (ochiuri de 13 cm x 11 cm si grosime 7 mm).

Ma simt escrocat, puteau sa zica pur si simplu ca ei nu au standard, nu sa ma minta ca cea Eco este standard. Pe factura scrie ca e plasa de 8 mm N I (norma interna) si atat. Mentionez ca cea Eco este mult mai ieftina decat cea standard, dar ei mi-au vandut o la pret de standard. Cum pot proceda? Plasa nu o mai pot duce inapoi pentru ca muncitorii au folosit-o pe cand a venit inginerul la lucrare. Nici eu, nici muncitorii nu stiam cate feluri de plasa exista pe piata, noi doar joi am fost anuntati ca nu e plasa corespunzatoare.

Am fost la ei la magazin macar sa ne dea o parte din bani inapoi, fiind Eco care e mai ieftina, si ei nu mai recunosc nimic, nu mai recunosc ca ar fi zis ca s-au schimbat matrițele, nu pot sa cred ca au putut sa ma fure aproximativ de 1.600 lei (diferenta dintre pretul de eco cu cea standard). Cum pot proceda in cazuri de genul acesta? Cand eu am cerut ceva si ei mi-au dat altceva?”, ne-a relatat Claudiu A, în 15 octombrie.

Sugestia a fost să apeleze la Protecția Consumatorilor și apoi în instanță, dacă poate demonstra diferențele.

Sfatul cel mai bun este să mergeți pe viitor alături de un meșter la achiziția materialelor de construcție.