Un apartament la Cluj, în perioada Untold, de TREI ori mai scump decât un apartament la Cannes, în timpul Festivalului de film


Marți a început cea de-a 76-a ediție a celebrului Festival de Film de la Cannes, care va aduce pe covorul roșu staruri internaționale precum Michael Douglas, Leonardo DiCaprio și Harrison Ford. Cu toate, acestea, chiriile de la Cannes sunt mult sub „luxul clujean”, oferit la prețuri exorbitante în perioada Untold.

Pe platforma Booking există diverse opțiuni de cazare, iar una dintre ele este un apartament de două camere, cu o suprafață de 78 de metri pătrați, situat la 12 minute de mers de Palais du Festival, locul unde se desfășoară evenimentul. O noapte de cazare (pentru patru persoane) costă 209 euro.

c1.jpeg

O căutare pentru o proprietate similară, în Cluj-Napoca, la începutul lunii august (când are loc Untold Festival), arată că un apartament cu un living și un dormitor și o suprafață de 85 de metri pătrați costă 718 euro, pentru două persoane, redus de la 865 de euro. Pentru patru persoane, prețul este 862 de euro, notează Adevărul.

c2.jpeg

Comentarii Facebook