Miercuri 7 Decembrie

Toți antreprenorii cu afaceri mici pot aplica online pentru un credit BT Mic, prin chatbot-ul Raul


Toți antreprenorii, chiar dacă nu sunt clienți ai Băncii Transilvania, pot aplica pentru un credit BT Mic prin chatbot-ul Raul.

Semnătura electronică a documentaţiei necesare pentru a demara evaluarea unei solicitări de finanţare este gratuită. 

15% din business-ul companiei de microfinanțare din 2021 a fost generat prin chatbot-ul Raul. 

Functionalitățile chatbot-ului Raul de la BT: 

Semnarea electronică a documentelor pentru evaluarea unei solicitări de finanţare: cerere de credit, acord pentru consultarea bazei de date a Centralei Riscului de Credit şi informare privind prelucrarea datelor personale în sistemul Biroului de credit;

Încărcare documente financiare;

Simulări de credit pe baza menţionării sumei care poate fi plătită lunar.

Identificarea antreprenorilor care nu au cont la BT se face printr-un videocall, etapă în care pot beneficia de consultanță din partea unei echipe dedicate din cadrul BT Mic, cu experiență în finanțare.  

În primul an de la lansarea chatbot-ului Raul, peste 15.000 de antreprenori au interacționat cu acesta, iar peste 1.000 de business-uri au fost finanțate.

BT Mic se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei. În cei cinci ani de activitate, compania de microfinanțare a susținut peste 18.000 de microîntreprinderi, care au generat peste 20.000 de locuri de muncă.

Ce este BT Mic

BT Mic finanțează afaceri mici, inclusiv start-up-uri, care completează rolul BT de susținere a antreprenorilor români. Se adresează antreprenorilor cu o cifră de afaceri de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare, de la societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, la persoane care desfăşoară activități economice.

Comentarii Facebook