Top 10 cele mai bine vândute șampanii

Există întotdeauna un motiv pentru a bea șampanie. Cine nu iubește un pahar mic sau, de fapt, o sticlă întreagă de bule? Și ce mărci de șampanie se dovedesc a fi cele mai populare? 


Pentru a sărbători în mod corespunzător o ocazie specială, asigurați-vă că alegeți cel mai bun sortiment oferit. Am compilat o listă cu top 10 cele mai bune mărci de șampanie ale anului.


În cuvintele lui Coco Chanel: beau șampanie doar de două ori, când sunt îndrăgostit și când nu.


1. Moët & Chandon


Considerat de mulți ca fiind cel mai bun brand de șampanie din lume, marca LVMH este, de asemenea, cel mai bine vândut tip de șampanie. Cu ambasadori de marcă, printre care Scarlett Johansson și Roger Federer și sponsorizarea unora dintre cele mai bune evenimente din lume, nu este de mirare că acest brand de lux este în fruntea listei.


2. Veuve Clicquot


Generația Instagram s-a alăturat elementului social al Veuve Clicquot - de la petreceri clasice de polo, la versurile lui Tinie Tempah. Da, șampania Veuve este peste tot și a ajuns pe podium pe locul doi în lista celor mai populare tipuri.


3. Nicolas Feuillatte


Nicolas Feuillatte este cel mai bine vândut brand de șampanie din patria franceză a băuturii, dar, în ciuda acestui fapt, este pe locul trei în lume. Acest brand este, de asemenea, unul dintre cele mai tinere, în ceea ce privește brandurile de șampanie, fondat în 1976; dar asta nu l-a împiedicat să ajungă în primele trei locuri pe lista bestseller-urilor.


4. G.H. Mumm


Cu Usain Bolt ca CEO (Chief Entertainment Officer), G.H.Mumm ia foarte serios afacerea de a sărbători. Fiind brandul cu a patra cea mai bine vândută șampanie, nu este de mirare că au chef să sărbătorească.


5. Laurent-Perrier


„Șampania este una dintre dotările elegante din viață”, a spus Charles Dickens, iar Laurent-Perrier se potrivește de minune în acest format. Fondat în 1812 (același an în care s-a născut Dickens), acest producător este iconic. Și, interesant, are, de asemenea, un brand de șampanie cu conținut scăzut de calorii, favorizat de o mulțime de celebrități, printre care și Kate Moss.


6. Taittinger


Una dintre cele mai renumite mărci de șampanie de familie, Taittinger se plasează pe numărul șase pe lista noastră. Ruinart și Taittinger sunt singurele două companii de familie de pe această listă, iar amestecurile lor Chardonnay le deosebesc cu adevărat de restul. Dacă nu l-ați încercat încă, ce mai așteptați?


7. Pommery


După succesul în domeniul lânii în 1856, Madame Pommery a lansat afacerea de șampanie de succes cu ajutorul lui Henry Vasiner, un consilier financiar, și a lui Adolphe Hubinet, un director de afaceri în vârstă de 23 de ani. Restul este istorie, iar Pommery este al șaptelea cel mai bine vândut brand de șampanie din întreaga lume.


8. Piper-Heidsieck


Acest brand de șampanie a fost alegerea lui Marilyn Monroe, Marie Antoinette și a tuturor vedetele de la Oscar. Șampania Piper-Heidsieck este una dintre cele mai iconice mărci de lux și un favorit printre brandurile de modă și stilul de viață de lux. Așadar, nu e de mirare că performează destul de bine și astăzi - la urma urmei, câte mărci pot spune că Marie Antoinette a fost primul lor ambasador de brand?


9. Lanson


Fondată în 1760, casa Lanson își amestecă șampania cu Pinot Noir și Chardonnay. Cu peste 500 de hectare de viță de vie în Champagne, Lanson folosește cei mai buni struguri din cele mai bune parcele, pentru a crea un brand de șampanie în top 10.


10. Canard-Duchêne


Această marcă de șampanie bine respectată este accesibilă și delicioasă. Situată în Ludes, în Parcul Național Montagne de Reims, casa furnizează șampanie din 1868. Nu numai că au intrat în topul celor mai bine vândute șampanii, dar li s-a acordat și dreptul familiei imperiale ruse de a le adopta stema ca emblema familiei. Vulturul cu două capete încoronat a apărut astfel pe fiecare etichetă Canard-Duchêne, de la sfârșitul secolului al XIX-lea.


Comentarii Facebook