Tetarom 1 câștigă un teren de 9 hectare de la CFR Infrastructură

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că Parcul Tetarom 1, din Baciu, se va extinte cu 9 hectare. 

 

Am profitat de vizita la Cluj a ministrului Transporturilor, Dan Șova, și acum suntem în stare avansată a unui teren de 86.000 de mp, în administrarea Consiliului Județean Cluj, care îl va ceda la SC Tetarom SA. 

 

Acum, în continuarea parcului Tetarom 1, spre comuna Baciu, CFR Infrastructură deține un teren de 9 hectare. Noi ne dorim ca acel teren să treacă în administrarea CJ Cluj și apoi SC Tetarom SA”, a explicat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj și consilier județean Cluj. 

 

Acum există un aviz pentru preluarea acestui teren și în 3 - 4 luni se vor termina discuțiile. Trebuie hotărâre de guvern pentru a fi trecut din administrarea CFR Infrastructură spre Consiliul Județean Cluj”, a mai spus Lăpușan.

 

Liderul PSD a spus că la Parcul Tetarom 1 mai este în vigoare și un proiect european pentru extinderea parcului pe încă 14 hectare. ”Avem foarte multe cereri și, dacă acum am avea terenul, ar fi firme care să îl ocupe. Parcul este foarte atractiv pentru că este aproape de oraș”, a mai spus Remus Lăpușan.

Comentarii Facebook