Terapia Ranbaxy anunta angajari masive in 2011


Compania Ranbaxy a anuntat ca in 2011 va trece la o campanie masiva de angajari, pentru ca vrea sa isi extinda operatiunile la Cluj-Napoca.

Reprezentantii concernului, care detine fabrica Terapia, s-au intalnit cu primarul Sorin Apostu si si-au exprimat intentia de a mentine aici cartierul general din Romania.

Arun Sawhney, managing director al Ranbaxy Laboratories Limited, a declarat ca decizia apartine Consiliului de Administratie al companiei care a mai hotarat continuarea procesul de extindere a activitatilor. In prima faza, in 2010, vor fi anagajate circa 30 de persoane cu inalta calificate, iar in 2011 vor fi facute angajari masive, pentru extinderea operatiunilor la Cluj-Napoca.

"Ma bucur foarte mult ca unul dintre brandurile clujene istorice a decis sa-si dezvolte activitatile in orasul nostru, confirmand faptul ca suntem un pol de atractie pentru investitii si dezvoltare economica, prin forta de munca de calitate  si sustinerea transparenta a administratiei. Sunt sigur ca acest semnal pozitiv va fi privit cu mare atentie si de catre alti potentiali investitori" a declarat primarul Sorin Apostu.

 

In 2009, Terapia - Ranbaxy a avut o cifra de afaceri de 260 de milioane de lei si un profit de 38 de milioane. La finele anului 2009, compania avea in Romania 782 de angajati.

Comentarii Facebook