Vineri 27 Ianuarie

Tarifele de roaming sunt cu adevărat în scădere? Cât te costă să vorbești din afara RomânieiTarifele de roaming au scăzut de la 1 iulie, însă asta nu înseamnă că nu vei avea o factură mare dacă vporbești mult în străinătate.

ANCOM a transmis un avertisment pentru români privind faptul că în anumite regiuni din străinătate tarifele de roaming pot fi chiar şi de cinci zeci de ori mai mari decât se practică în România.

Site-ul de specialitate GO4IT a analizat şi a comparat tarifele pe care le practică operatorii telecom de pe piaţa locală - Orange, Voda­fone, Cosmote şi RCS&RDS - pentru ţările din zona 1 (Uniunea Europeană), precum şi extraopţiunile oferite clien­ţilor care au nevoie de extraminute, SMS-uri şi trafic de internet în roaming.

Astfel, cei trei operatori cu vechime din Romînia, Orange, Vodafone şi Cosmote, au prețuri asemănătoare pentru apeluri iniţiate şi primite, cât şi pentru SMS-uri şi trafic de internet, iar Digi Mobil îşi păstrează însă statutul de reţea de buget, intrând pe piaţă cu preţuri foarte mici.

 

 

De asemenea, ei au comparat și ofertele de minute, mesaje și internet în roaming.

 

Vezi AICI analiza completă.

Comentarii Facebook