Târg de job-uri pentru personalul medical. Companiile din străinătate vor medici de la Cluj



În acest sfârșit de săptămână va avea loc un tâg de joburi în domeniul medical, la Cluj-Napoca.

Careers in White va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, între orele 10.00-16.00.

La eveniment vor participa companii de recrutare, centre medicale, spitale nationale si internationale si vor oferi informatii candidatilor cu privire la sistemele medicale din diferite tari. Recrutorii cauta in general medici specialisti si medici rezidenti, asistente, stomatologi dar si ingrijitori si fizioterapeuti. Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia dar si pentru Romania. La mare cautare sunt candidatii cu un nivel bun de limba engleza, germana, dar si franceza. Cu toate acestea, multi dintre recrutori sprijina candidatii cu o serie de cursuri de limbi straine.

Acest sezon aduce o noutate pentru candidati si anume organizarea de conferinte si prezentari de joburi, in cadrul carora participantii pot afla direct de la recutori, informatii cu privire la procesul de recrutare, documente necesare in vederea angajarii si cele mai bune oferte de munca oferite de Spitalele din Romania, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Franta, Australia, Emiratele Arabe Unite sau Tarile Nordice.

Ofertele de munca sezoniere sunt foarte populare printre companiile de recrutare, oferind candiatilor posibilitatea de a lucra pentru o scurta perioada de timp intr-o tara straina si ulterior, sa revina in tara de origine pentru a aplica lucrurile noi invatate in cadrul celuilalt sistem medical.

Angajatorii le promit medicilor clujeni salarii începand de la 3.200 EURO pentru medicii rezidenti si 5.000 EURO pentru medicii specialisti, dar și ajutor pentru găsirea unei locuințe. Salariul unui asistent medical incepe de la 2.300 EURO pe luna, în timp ce al unui medic de familie începe de la 5.500 EURO.

Comentarii Facebook