Surpriza Wizz AIR pentru Aeroportul din Cluj. Se zboară spre Lyon

 

Wizz Air continuă investițiile de la Aeroportul Cluj, unde din luna decembrie vor funcționa noi porți de îmbarcare și va fi redusă aglomerația. 

 

Wizz Air sărbătorește astăzi cea de-a șaptea aeronavă Airbus A320 care se alătură bazei sale din Cluj-Napoca și lansarea unei noi rute spre Lyon, Franța.

 

Airbusul A320 recent alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an (la începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la București, Sibiu și Iași). Această extindere rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

 

Alocarea celei de-a şaptea aeronave va permite atât operarea noii destinaţii Lyon cât şi operarea zborurilor Wizz Air spre Birmingham, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, din data de 16 decembrie 2018.

 

Popularitatea acestei rute este subliniată de cerere - primul zbor WIZZ spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord. 

 

Cursa Lyon are zboruri marți, sâmbătă, începând din 20 noiembrie, la prețul de 109 ron.

 

Cea mai nouă destinație, Lyon, este un amestec de cultură, gastronomie și atmosfera romantică a Franței. Al treilea cel mai mare oraș din țară oferă atât de multe posibilități de petrecere a timpului liber: restaurante autentice, unde turiștii se pot bucura de specialitățile de mâncare deosebite ale lionezilor, pot admira arhitectura specială a clădirilor sau pot face o plimbare relaxantă pe malurile râurilor Ron sau Saône. 

 

Din luna decembrie, Aeroportul Cluj va inaugura noi porți de plecare pentru a decongestiona traficul de pasageri. 

Comentarii Facebook