Surpriză din partea companiei Farmec, de 1 decembrie! Ce se întâmplă când le treci pragul magazinului (P)


Cu ocazia Zilei Naționale a României, compania clujeană Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, sărbătorește frumusețea românească printr-o surpriză pregătită consumatorilor care trec pragul Magazinului Farmec din strada București nr. 55.

Astfel, în perioada 1-3 decembrie, clienții vor fi întâmpinați la intrarea în magazinul din cadrul Centrului de Frumusețe Farmec cu întrebarea „Ce înseamnă pentru tine frumusețea românească?”. Răspunsul la întrebare, alături de achiziționarea unui produs în valoare de minimum 10 lei, le aduce vizitatorilor un produs gratuit, prin tragere la sorți.

Farmec, companie 100% românească, are în spate o poveste de peste 125 de ani în care a marcat semnificativ istoria cosmeticii naționale și a sărbătorit frumusețea românească prin fiecare produs nou creat. Compania îi invită așadar pe toți clujenii să se lase inspirați de produsele din magazin și să-și aleagă darul potrivit pentru ei și pentru cei dragi pentru a sărbători românește ziua de 1 Decembrie.

Centrul de Frumusețe Farmec din Cluj a fost lansat în octombrie 2013, fiind expresia viziunii Farmec asupra frumuseții. Centrul cuprinde magazinul de brand, unde vizitatorii pot regăsi toate produsele din portofoliul Farmec, un spațiu de dialog direct cu consumatorii, acolo unde aceștia pot primi recomandări personalizate din partea personalului specializat și salonul cosmetic, care oferă o gamă amplă de tratamente adaptate fiecărui ten.

Centrul de Frumusețe este amplasat pe Strada București, numărul 55, iar clienții care își doresc să beneficieze de serviciile oferite de specialiști o pot face de luni până vineri între 9:00-20:00 și sâmbătă între 9:00-15:00.

Programările se fac la adresa de e-mail atelierdefrumusete@farmec.ro sau la numerele de telefon 0734.881.111 și 0372.647.226.

Comentarii Facebook