Marti 30 Noiembrie

Suma URIAȘĂ pentru care Microsoft a vrut să cumpere FacebookFostul șef al companiei Microsoft, Steve Ballmer, a declarat că a, la un moment dat, a încercat să cumpere rețeaua socială Facebook, pentru suma de 24 miliarde de dolari.

Steve Ballmer, fostul şef al Microsoft, a declarat că gigantul software a încercat la un moment dat să cumpere Facebook cu 24 miliarde de dolari.

Facebook a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de preluare, iar Microsoft a încercat să cumpere compania atunci când aceasta nu era atât de puternică. Mark Zuckerberg a refuzat, însă, oferta şi a făcut alegerea corectă. Acum, compania pe care o conduce are o valoare de piaţă de 375 miliarde de dolari, iar Zuckerberg o avere de 57 miliarde de dolari, potrivit go4it.ro.

Ballmer, care a condus Microsoft în perioada 2000-2014, a declarat că cea mai mare greşeală a sa a fost achiziţia companiei de publicitate online aQuantive pentru 6,2 miliarde de dolari. O altă greşeală, potrivit lui, a fost achiziţia diviziei de smartphone-uri şi telefoane a Nokia pentru 7,2 miliarde de dolari.

Steve Ballmer a părăsit Microsoft în 2014, iar acum este acum proprietarul echipei de baschet Los Angeles Clippers şi investitor major în Twitter.

Comentarii Facebook