Star Taxi extinde plata cu cardul în Cluj și oferă opțiunea de transport decontat companiilor


Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România dezvoltată de o companie 100% românească, își extinde serviciile pe piața din Cluj, peste 80% dintre șoferi acceptând plata cu cardul. Mai mult, prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat și sigur angajaților, având un sistem de administrare complet care asigură control facil asupra tuturor costurilor implicate, dar și un istoric complex al fiecărei călătorii efectuate în regim business.  

Clujul se numără în topul orașelor din țară în care Star Taxi a efectuat cele mai multe curse în 2022, situându-se pe locul al doilea, imediat după București, având în prezent 1700 de mașini, iar fiecare șofer efectuează, în medie, până la 30 de comenzi pe zi. Printre cele mai căutate destinații de către clujeni se numără Aeroportul Internațional Avram Iancu, centrele comerciale și centrul istoric al orașului, peste 50% dintre aceștia optând pentru plata cu cardul. De asemenea, orele cele mai aglomerate din trafic se situează în intervalul 7:00 – 10:00 dimineața și 17:00 – 19:00 seara. 

Aplicația Star Taxi are costuri transparente, fără tarife dinamice, iar media ratingului șoferilor este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți. 

Serviciul Corporate disponibil pentru companiile din Cluj  

Prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate. 

Aceștia au o modalitate simplă și extrem de facilă de a gestiona acest avantaj acordat angajaților, fie că este vorba despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, beneficiind de o eficientizare a managementului financiar. Accesul angajaților în aplicația Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct în aplicația Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicație. Toți șoferii disponibili în aplicația Star Taxi sunt incluși automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei. 

Aplicația Star Taxi este disponibilă în peste 20 de orașe din țară, înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Până acum, peste 10.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 50 de companii medii și mari din România.

Comentarii Facebook