Șeminee Cluj - Șemineele clasice și șemineele moderne (P)


De ce exista mai multe tipuri de seminee si care sunt diferentele dintre ele? Pentru ca nevoile sunt variate si tipurile de semineu variaza. Acestea se clasifica dupa criterii de functionalitate, randament si bugetul disponibil.

Cand spunem seminee clasice ne referim la semineele pe lemne si pe gaz, iar cand spunem seminee moderne, ne referim la seminee electrice si bioseminee.

Semineul pe lemne este de dimensiune medie si mare, acesta putand ajunge pana la peste 2 metri latime. Poate incalzi doar camera in care este amplasat, sau cu ajutorul grilelor de aerisire, caldura poate ajunge si in alte incaperi. Acesta functioneaza pe lemne sau carbune, iar designul este ales de client in functie de preferinta sau stilul camerei.

Semineul pe gaz face parte din categoria semineelor clasice. Acesta functioneza precum o centrala, dar are arhitectura si designul unui semineu. Ele incalzesc doar camera in care sunt amplasate.

Biosemineul face parte din categoria semineelor moderne. Acesta poate fi amplasat in orice loc: gradina, hol, biblioteca sau camera de zi. Functioneaza pe baza de bioetanol, nu emana fum sau miros si nu necesita cos de fum. Genereaza caldura, dar nu ca si sursa primara de incalzire. Se opteaza de regula pentru el datorita jocului flacarilor si faptului ca este mobil, putand fi amplasat in orice loc sau incastrat in perete.

Semineul electric este semineul ales pentru design si ambianta creata. De asemenea, aduce si un plus de caldura. Tehnologia 3D LED are rolul de a mentine un consum relativ scazut de energie electrica, oferindu-va o ambianta placuta in timp ce economisiti banii. Combinatia a 125 de culori va ofera culoarea si efectul flacarilor in casa si incaperea dumneavoastra.

Doresti un semineu in Cluj? Acum nu mai e o provocare, deoarece expertii de la Pefoc.ro sunt gata sa ofere consultanta gratuita si sa te indrume in privinta celei mai bune alegeri pentru tine si familia ta. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie sobe, focare seminee, cosuri de fum, seminee centrala Cluj si alte accesorii pentru intretinerea in cat mai bune conditii a semineului tau.
Te asteptam!

Comentarii Facebook