Șeful PSD, Marcel Ciolacu, întrebat de câţi bani are nevoie un român pentru un trai decent


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat de câți bani are nevoie un român pentru un trai decent, nu bine sau foarte bine.

Ciolacu a spus că un trai decent este asigurat cu minim 3.000 de lei pe lună.

Cred că o familie ar trebui să aibă un venit împreună peste 3.000 de lei, în acest moment, minim, de supraviețuire. Ce este cel mai grav este că noi suntem penultimul stat la riscul de sărăcie”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.

Cu 3000 de lei pe o familie? Ce se întâmplă cu acea familie după ce sunt eliminate compensările la energie?”, a mai fost întrebat. ”Este foarte posibil să fie prelungite. Ele se calculează pe un an de zile, cum este și legal”, a mai spus Ciolacu. 

Românii suferă din cauza scumpirii alimentelor, combustibilului, energiei și a inflației ridicate. Din acest motiv, de la intrarea la guvernare, PSD a promovat trei pachete de măsuri sociale și economice. Peste 12 milioane de români beneficiază de aceste măsuri, iar sute de mii de companii de scheme de sprijin pentru dezvoltare! Am reparat ce era urgent. Vreau să fiu cât se poate de clar și de direct: dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri nu existau!”, a mai spus Ciolacu.

Comentarii Facebook