SECRETELE UNUI BRONZ PERFECT, CU PRODUSELE CHEIA, 100% NATURALE (P)

 

Cărei femei nu îi place să etaleze vara o piele perfect bronzată? Însă un bronz frumos şi, mai ales, sănătos se obţine ţinând cont de câteva reguli.

 

Pentru că suntem în plin sezon estival, iar piscina sau marea sunt destinaţiile preferate în acest sezon, magazinul Cheia din Iulius Mall Cluj le propune doamnelor şi domnişoarelor un veritabil ritual de pregătire a pielii şi de îngrijire în zilele de vară petrecute la plajă. 

 

Creat în 1886, brandul de săpun Cheia este una dintre cele mai vechi mărci din ţara noastră. Lucrate manual, respectând filozofia Handcrafted Soap & Cosmetic Guild, breasla specifică din SUA din care Cheia face parte din 2010, produsele sunt realizate 100% din ingrediente naturale, cu numeroase beneficii asupra pielii. Pe lângă gama extinsă de săpunuri în sortimente dintre cele mai surprinzătoare, magazinul Cheia de la parterul mall-ului le propune clientelor sale numeroase articole de îngrijire personală, transformate în delicii pentru corp şi suflet. Realizate integral din ingrediente de origine vegetal-naturală, produsele nu conţin coloranţi, parabeni sau sterili. 

 

Vreţi să fiţi admirată pentru bronzul de invidiat? Cheia vă recomandă să începeţi pregătirea pielii pentru răsfăţul razelor soarelui cu scrubul anticelulitic pe bază de cafea. Pe lângă funcţia anticelulitică, dată de abraziunea cafelei, scrubul îndepărtează celulele moarte, iar uleiul de palmier hidratează intens, lăsând pielea fină şi catifelată. 

 

Un alt produs Cheia ideal pentru zilele de vară este untul de corp bronzant. Acesta pregăteşte tenul pentru absorbţia razelor solare şi contribuie la un bronz uniform, datorită îmbinării perfecte ale proprietăţilor untului de cacao cu cele de revitalizare şi hidratare ale uleiului de morcov.

 

După o baie de soare este obligatorie hrănirea pielii, astfel că din trusa de cosmetice pentru plajă nu trebuie să vă lipsească untul de corp St Berry. Acest produs delicat, unul dintre cele mai apreciate ale brandului Cheia, vă va fermeca, atât datorită beneficiilor sale, cât şi parfumului delicios cu arome de ciocolată cu căpşuni. Îmbinarea între untul de cacao şi uleiul de cocos tonifică pielea şi îi oferă o strălucire aparte. 

 

Dacă vreţi să vă păstraţi culoarea ciocolatie cât mai mult timp, Cheia vă dezvăluie un secret: apelaţi cu încredere la săpunul Cheia Carot. Lucrat natural şi manual, cu adaos de ulei de morcov, săpunul preia funcţia de întreţinere a tenului şi de redare a vitalităţii pielii. Cheia Carot este 100% săpun, fără colorant, paraben sau steril.

 

Aţi auzit de parfum solid ideal pentru pielea sensibilă sau arsă de soare? Cheia Rose, Vanilla sau Wave sunt parfumurile solide create special pentru cei care vor să fie cocheţi chiar şi pe plajă, având o formulă 100% naturală, fără alcool.

 

Acestea sunt doar o parte dintre minunatele produse de îngrijire personală de la Cheia. În magazinul din Iulius Mall veţi găsi sute de articole, dintre cele mai diverse, de la săpunuri naturale cu funcţii terapeutice, cu ceai verde, scorţişoară, muşeţele, cacao, ricin, ciocolată, lapte şi cafea, unt de corp, măşti pentru păr, până la kituri de călătorie, balsam de buze şi odorizante pentru ambient. 

 

Folosiţi produsele Cheia pentru o piele îngrijită, plină de prospeţime!

 

 

Comentarii Facebook