Se vând SCUMP apartamente în turnul din Mănăștur: ”Calea Florești nu a fost pregătită pentru blocul acela” - FOTO


Turnul din Mănăștur este scos la vânzare, iar prețurile cerute nu sunt mici. Un penthouse de 200 mp costă 500.000 de euro, iar un apartament cu o cameră 80.000 de euro. Prețul mediu al unui apartament cu 3 camere este de 200.000 de euro.

Turnul are 151 apartamente, cu suprafețe de la 42.91 mp la 200.55 mp. Cel mai scump apartament costă 500.000 de euro și este pe două niveluri. 

Arhitectul Șerban Țigănaș este de părere că drumul nu a fost pregătit pentru acel turn. 

Calea Florești nu a fost pregătită pentru blocul acela. Cartierul Mănăștur este din finalul anilor 70, care a avut o noimă, deși a fost foarte puțin apreciat când a fost realizat, nu din cauza calității construirii, ci a locuitorilor. 

Când a apărut Mănășturul nimeni nu voia să locuiască acolo. Acum are diverse facilități și este atractiv”, a spus arhitectul Șerban Țigănaș, decanul Facultății de Arhitectură.

Accesul la turn se va face cu mari dificultate, pentru că ar fi avut nevoie de mai mult spațiu pentru sutele de mașini care vor fi folosite de cei care vor cumpăra locuințe acolo. Este greu de crezut că cineva va cheltui peste o avere ca apoi să circule cu autobuzul. 

Comentarii Facebook